Jeste za jedan odmor, čak štoviše s obzirom da se može koristiti u 6. i 9. mjesecu mogli bismo reći ljetovanje u najvećem resortu u Crnoj gori sa All inclusive paketom? 4 dana u hotelu International koji uključuje All inclusive za samo 1075 kn po osobi! Možete ići u osobnom aranžmanu vozilom ili avionom. Ukoliko dodamo povratne avio karte iz Zagreba po cijeni 47 eura, ukupan aranžman iznosi 1400 kn!

Pearl Beach Resort je atraktivni turistički kompleks, smješten na samoj obali u prelijepoj uvali između Petrovca i Bara.

Na samoj obali, koja je takođe dio Pearl Beach Resorta, nalazi se bazenski kompleks površine 4000 m2. Gosti resorta mogu besplatno koristiti sve sadržaje unutar kompleksa, koji je prilagođen za djecu i odrasle. Ono što čini posebnim ovu vrstu sadržaja je pozicija, koja je na samoj obali i koja vam pruža mogućnost uživanja u mirnom i prijatnom ambijentu, kao i prelijepom pogledu na more.

Standard soba velika je od 20 do 24 m2. U sobi je francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja, klima, sef, sušilo za kosu, kupaonica s tuš kabinom.

Dječji bazen (50m2) za najmladje goste nudi mogućnost korištenja dodatnih animacionih atrakcija. Za potpuni ugodjaj, hedonisti i ljubitelji adrenalina mogu koristiti mini Aqua Park s toboganima, koji je sastavni dio kompleksa.

Ukoliko je plaža ipak vaša oaza mira, na raspolaganju vam stoji 600 m široka pješčana hotelska plaža. Zbog ljepote šljunka kojom je plaža pokrivena dobila je ime Biserna Obala. Pearl Beach Resort raspolaže s dvije prostrane plaže, opremljene kvalitetnim ležaljkama i suncobranima.

Organiziranost i opremljenost dječje igraonice i otvorenog dječjeg igrališta unutar resorta je nešto što resort čini jedinstvenim.

Blizina okolnih gradova, kao i zračne luke dodatno upotpunjuje ponudu Pearl Beach Resorta.

Ponuda uključuje
  • 3x noćenje u Standard sobi u Villama za 2 osobe 
  • All inclusive
  • Korištenje Spa i wellness centra (masaže i slane sobe uz nadoplatu)
  • Korištenje 2 ležaljki i 1 suncobrana na plaži ili na bazenima i Aquaparku
  • Besplatni Wi-Fi
  • Besplatni parking
  • Ponuda se može iskoristiti od 1. 6. do 17. 6. 2022 i od 12. 9. do 25. 9. 2022

Hotel možete rezervirati ovdje

Avio kartu iz Zagreba možete rezervirati ovdje:

17.09.-20.09.

11.06.-14.06.

Napomena: Let je iz Zagreba za Podgoricu, a iz podgorice uzmite vlak do Sotomore, zatim taksi do Čanja. Vlak možete rezervirati ovdje

Podijeli: