Što kažete na jedno lijepo putovanje kruzerom 5 dana za 239 eura? Svi obroci uključeni i sve takse.

Polazak je iz Marseilla, a pronašli smo za vas avio karte s polaskom iz Zadra za Marseille na dan kruzera, kao i povratka u Zadar na dan povratka kruzera u luku Marseille. Povratna avio karta iz Zadra iznosi 38 eura. Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karte Zadar-Marseille-Zadar, kao i link za rezervaciju kruzera.

Krstarenja iz snova uz MSC Orchestra

MSC Orchestra, sestrinski brod MSC Musica i MSC Poesia, impresionira prije svega svojom velikodušnošću. Impresivne dimenzije broda vidljive su već u ogromnom ulaznom hodniku i zadivljuju goste. MSC Orchestra također ne ostavlja ništa poželjnim u pogledu opreme, budući da elegantni brod ima veliki broj izvanrednih sadržaja na brodu.

MSC Orchestra Sport and Wellness

Ljubitelji sunca mogu se zabaviti na prostranoj sunčalištu MSC Orchestra oko bazena i uživati ​​u hladnoj vodi. Za one koji se bave sportom, dovoljno je mjesta u moderno opremljenom fitness centru, kao i na teniskim i košarkaškim terenima da ostanu u formi na odmoru. Prostrani wellness centar, Body and Mind Spa, poziva vas na opuštanje uz veliki izbor masaža, saunu i tursku kupelj.

Zabava i zabava na brodu

Palm Beach Casino, ogromno kazalište Convent Garden sa svojim spektakularnim predstavama i noćni klub pružaju obilje zabave na brodu MSC Orchestra. Osigurana je i briga o djeci: različiti dječji klubovi pozivaju vas da uživate u zabavnim aktivnostima, na primjer za djecu u igraonici Jungle Adventure ili za mlade u Teens Clubu.

Raznovrsni restorani u sklopu MSC Orchestra

Jedinstveni kulinarski užici očekuju goste u MSC Orchestru u raznim restoranima na brodu. Kineski restoran u Šangaju s autentičnom azijskom hranom, pizzeria La Piazzetta i talijanski gurmanski restoran Four Seasons pružaju obilje raznolikosti na tanjuru. Manji barovi poput Savannah Bara u afričkom stilu ili La Cantinella wine bara pozivaju vas da pogled odluta beskrajnim morskim prostranstvom. I ovdje, kao iu restoranima, razni MSC paketi pića osiguravaju bezbrižan užitak ispijanja.

Kabine i MSC iskustva

U orkestru MSC-a ima dovoljno mjesta da se dobro osjećate. Na brodu su dostupne kabine za sve potrebe. Većina kabina MSC Orchestra su balkonske kabine koje osim osnovne opreme s odvojivim bračnim krevetom, kupaonicom s tušem, klima uređajem, interaktivnom TV-om, telefonom i sefom imaju i privatni balkon. Tu je i 18 apartmana veličine cca 31 m² koji imaju i vlastiti balkon.

Ruta:

Cijena putovanja je po osobi i uključuje:

  • krstarenje
    • Krstarenje od Marseillea (Francuska) / do Marseillea (Francuska)
    • Sve lučke pristojbe i porezi
    • Sudjelovanje u događanjima na brodu i korištenje većine brodskih objekata (ako to dopuštaju higijenski i sigurnosni propisi)
  • pića na brodu
    • Hladna i topla voda, kava, čaj bez kofeina, mlijeko cijeli dan u bifeu
  • catering na brodu
    • Svi obroci (u nekim specijaliziranim restoranima mogu se naplaćivati)

Piće na brodu

  • Hladna i topla voda, kava, čaj

Hrana na brodu

  • Doručak, Ručak, Večera

Datum putovanja:

5. lipnja-9.lipnja 2022

Rezervirati možete ovdje:  MSC

NAPOMENA: Web stranica je na njemačkom jeziku, molimo koristite Google translate ako je potrebno

Avio karte Zadar – Marseille možete kupiti ovdje

Podijeli: