Lanzarote je poznat po svojim prekrasnim pješčanim plažama . Prijatelji dugih šetnji i pješačenja na plaži će biti oduševljeni. Kristalno čista voda sa svojim intenzivnim plavim i tirkiznim tonovima oduševljava vas posvuda. 

Direktni let je iz Venecije i iznosi 43 eura u oba smjera, a smještajiznosi 67 eura po osobi za 8 dana. Ispod linkovi za kupnju aranžmana.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka iz primjera je 03.06.- 10.06. 2022., ali postoji jako puno i drugih datum pa nam se javite ukoliko vam ne odgovaraju ovi iz primjera.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA POGLEDAJ OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: