Odmor na Sardiniji vam je na dohvat ruke! Povratnu avionsku kartu možete kupiti već za 18€ !  Za vas smo pronašli lijep smještaj odličnih ocjena na odličnoj lokaciji koji će će vas koštati 131 eura za dvije osobe za 4 dana. Cijena cijelog aranžmana (avio karta + smještaj u resortu) iznosi samo 83 eura po osobi. Datum leta i povratka je 21.06.-24.06.2022. Postoji dosta drugih datuma pa nam se javite ukoliko ovaj ne odgovara. Ispod se nalaze linkovi za avio karte i rezervaciju smještaja. Let je iz Venecije.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: