Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Što kažete na odmor na Santoriniju za samo 85 eura? U cijeni su povratna avio karta i smještaj u blizini plaže s divnim balkonom za 4 dana boravka na Santoriniju. Osim toga, imate ispod i link na Hotel s Bazenom koji je nešto malo skuplji. Direktni let je iz Venecije , datuma je nekoliko u ponudi.

Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karte i smještaja ili hotela.

OVDJE MOŽETE KUPITI AVIO KARTU

17.09.-20.09.

10.09.-13.09.

06.09.-13.09.

SMJEŠTAJ S BALKONOM BLIZU PLAŽE MOŽEŠ REZERVIRATI OVDJE

HOTEL MOŽEŠ REZERVIRATI OVDJE

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: