Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Napulj – grad bogate povijesti i “rodno mjesto” pizze. Osim lijepog Napulja,  ne propustite priliku posjetiti i divni otok Capri. Do tamo možete katamaranom iz Napulja.

Povratna avionska karta iz Zagreba je već od 24 do 30 eura. Odličan Hotel s doručkom iznosi 216 eura za 2 osobe, što znači da će vas cijeli aranžman za 5 dana koštati 130 € po osobi!  Datuma je jako puno u ponudi, ali nam se javite ukoliko vam ovaj ne odgovara da vam proslijedimo drugi. Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i rezervaciju Hotela, te datumi polaska.

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

13.06.-17.06.

06.06.-10.06.

27.06.-01.07.

11.07.-15.07.

15.07.-18.07.

01.08.-05.08.

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – Opcija 1

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti 23 eura popust! Ovdje aktivirajte.

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – Opcija 2

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: