Putovanje u Jordan

Jeste za jedno istraživanje ​​Jordana, raznolike zemlje na Bliskom istoku? Život u Jordanu teče sporije i mnogi posjetitelji tvrde da su imali osjećaj kao da su se vratili u prošlost. Osim toga, Jordan je siguran i nudi savršen odmor, bilo da istražuješ stare znamenitosti ili ležiš pod suncobranom na plaži, a uz to slatka baklava i sočno voće će vam na svakom koraku biti pri ruci.

Direktni let je iz Budimpešte i iznosi 44 eura, a smještaj u Hotelu*** će vas koštati 106 eura za 2 osobe, tako da ukupna cijena cijelog aranžmana (let + smještaj) za jednu osobu iznosi samo 97 eura! Datum leta i povrtka je 29.11. – 03.12.2022. Postoje i drugi datumi pa nam se javite ukoliko ovi ne odgovaraju. Ispod su linkovi za kupnju avio karata i smještaja.

Avio kartu možete kupiti ovdje

Smještaj možete rezervirati ovdje:

TAKOĐER OVDJE PROVJERITE PONUDU SMJEŠTAJA – POPUST 25$ NA PRVU REZERVACIJU

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: