Putovanje u Španjolsku je uvijek odlična ideja. Pogotovo na divne Baleare. Ovaj puta donosimo ponudu za lijepu Menorcu. Jeste li znali da Menorca ima oko 70 plaža? Donosimo vam odličnu priliku posjet ovom divnom otoku na Balearima. Povratnu avionsku kartu iz Venecije do Menorce  možete kupiti već za 25€ !  Za vas smo pronašli odličan aparthotel uz samu plažu s bazenom koji će će vas koštati samo 109 eur za dvije osobe za 4 dana. Cijena cijelog aranžmana (avio karta + apartman) iznosi samo 76 eura po osobi. Datum leta i povratka je 02.10. – 05.10.2022. Postoji dosta drugih datuma pa nam se javite ukoliko ovaj ne odgovara. Ispod linkovi za avio karte i smještaj.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

APARTMAN MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: