Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Što kažete na ljetovanje na Santoriniju i to s polaskom iz Hrvatske? Zašto ne! Pronašli smo odličnu kombinaciju u kojoj je u cijeni leta u jednom smjeru 28 eura iz Splita na datum 07.09., a povratnu možete uzeti za Zagreb, Zadar ili Split! Povratna avio karta za Zagreba iznosi 51 euro ukoliko se vraćate 15.09. , a 70 eura na datum 13.09. Povratna avio karta za Zadar iznosi 43 eura na datum 13.09., a povratna avio karta za Split je 53 eura na datum 13.09. Eto puno kombinacija je tu pa sebi odaberite koja vam odgovara jer nećete sigurno naći jeftinije opcije za Santorini s polaskom iz Hrvatske 🙂 Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i smještaja ukoliko vam je potreban.

OVDJE MOŽETE KUPITI AVIO KARTU ZA POLAZAK IZ SPLITA

OVDJE MOŽETE KUPITI ODMAH I POVRATNU ZA SPLIT – 13.09.

OVDJE MOŽETE KUPITI POVRATNU AVIO KARTU ZA ZAGREB – 13.09.

OVDJE ZA 15.09.

OVDJE MOŽETE KUPITI POVRATNU AVIO KARTU ZA ZADAR – 13.09.

SMJEŠTAJ POTRAŽITE OVDJE

I OVDJE

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite i na ovom linku – popust na prvu rezervaciju 25$

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: