Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

Jeste za jedno ljetovanje u Grčkoj? Evo super prilike za otok Mykonos, poznat po idiličnim plažama, romantičnim bijelim kućama s pogledom na blistavo more i dodirom toplog grčkog gostoprimstva. Ikonično lijep, ovaj otok je djelić raja na zemlji i destinacija koju morate posjetiti na vašem popisu za putovanja! Pronašli smo za vas jednu priliku za ljetovanje u 9. mjesecu.

Datumi polaska i povratka iz Zagreba na datum 05.09.-10.09. Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karata i rezervaciju smještaja ukoliko vam je potreban. Postoji i par drugih datuma u ponudi pa nam se javite ukoliko vam ovi ne odgovaraju.

POVRATNU AVIO KARTU KUPI OVDJE

PONUDU SMJEŠTAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

I OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: