Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Evo jedne odlične prilike za posjetiti Amsterdam! Povratna avio karta je iz Splita i iznosi 58 eura, dok smještaj u odličnom hotelu (ocjena 4,6 / 5) iznosi 81 eura. Cijena cijelog aranžmana je po osobi. Također smo pronašli i najbolju opciju iz Ljubljane. Ispod ćete pronaći linkove za avio karte te za hotel.

Razdoblje putovanja: Split 25.10.-28.10. Postoji još puno drugih datuma pa nam se javite ukoliko vam ovi ne odgovaraju.

AVIO KARTU IZ SPLITA MOŽETE KUPITI OVDJE:

Na prvu rezervaciju možete ostvariti dodatni popust 23 eur ukoliko je ukupna cijena iznad 180 eur.

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: