Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Otok Kos pravi je raj, posebno za one željne opuštanja. Očekuje vas slikovito okruženje s pješčanim plažama i brojnim povijesnim građevinama. U središtu otoka, u gradu Kosu , možete prošetati malim uličicama. Lijepi butici pozivaju vas na šoping. U ugodnim tavernama možete izbliza osjetiti grčki mentalitet. Uživajte u dahu grada i dopustite da budete očarani. Užurbanost u luci najbolje je promatrati s terasa brojnih kafića i restorana. Na otoku vas očekuju i šarmantna sela i plodne ravnice sa specijalitetima poput puno agruma, badema i slatkog grožđa . Sunce, pijesak i more, plus veliki dio povijesti, ukusna hrana i istinsko grčko gostoprimstvo – dobrodošli na Kos.

Povratna avio karta + odličan smještaj u hotelu na samoj plaži s bazenom koštat će vas 127 eura po osobi za 4 dana boravka! Let je iz Budimpešte.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Datum leta i povratka je 02.09.- 05.09. 2022. Ispod ćete pronaći linkove za avio karte i smještaj.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA PRONAĆI ĆETE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: