Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Što kažete na ljetovanje na Santoriniju? Zašto ne! Povratna avio karta na datume 04.07.-08.07. iznosi svega 59 eura uz direktni let! Polazak je iz Beograda. Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i smještaja ukoliko vam je potreban.

OVDJE MOŽETE KUPITI AVIO KARTU

SMJEŠTAJ POTRAŽITE OVDJE

I OVDJE

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite i na ovom linku – popust na prvu rezervaciju 25$

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: