Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Napulj – grad bogate povijesti i “rodno mjesto” pizze. Osim lijepog Napulja,  ne propustite priliku posjetiti prelijepi Sorrento i divni otok Capri. Do Sorrenta možete cestovnim putem, a do Caprija možete brodom.

Povratna avionska karta iz Zagreba je već od 24 do 30 eura. Mi smo uzeli za primjer 04.07.-08.07. i dodali odličan Hotel s doručkom na te datume. Cijeli aranžman za 5 dana boravka iznosi samo 100 € po osobi!  Datuma je jako puno u ponudi! Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i rezervaciju Hotela, te linkovi za ostale datume ukoliko vam ovaj ne odgovara.

AVIO KARTE ZA DATUM 04.07.-08.07. MOŽETE KUPITI OVDJE

KARTE ZA OSTALE DATUME MOŽETE KUPITI OVDJE

27.06.-01.07.

11.07.-15.07.

15.07.-18.07.

01.08.-05.08.

HOTEL REZERVIRAJTE OVDJE

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: