Jeste za jedan odmor u Grčkoj?  Solun je jedan od najljepših gradova u Grčkoj.  Fantastično je mjesto za odmor i za opuštanje uz zalazak sunca. Posebna atrakcija grada je bijeli toranj koji će vam doslovno oduzeti dah! 

Povratna avio karta iz Zagreba (direktni let) iznosi 27 eura, a hotel 186 eura za 2 osobe, što bi značilo da je cijena aranžmana 120 eura po osobi za svih 8 dana! Datum leta i povratka je 29.09.-06.10. Ispod su linkovi za kupnju avio karte i rezervaciju smještaja.

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE:

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, molimo da ispunite ispod zahtjev i pošaljete nam. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: