Što kažete na putovanje na divnu Ibizu? Zvuči odlično, a pogotovo zvuči odlično ukoliko u cijeni od 146 eura dobijete povratne avio karte (direktni let) i fenomenalan Hotelski kompleks s bazenom blizu plaže s uključenim doručkom, zar ne?  Cijena je po osobi i sve je u toj cijeni za 5 dana boravka na Ibizi!
*Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi  Datum leta i povratka je 17.10.- 21.10.2022. Polazak je iz Beča.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

Odaberite Agodu ispod na linku za smještaj.

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: