Kreta, najveći grčki otok, poznata je po svojim prekrasnim plažama, divljim prirodnim ljepotama, ukusnoj kuhinji i tisućama godina kulture i povijesti.
Ovaj tajanstveni, lijepi i velikodušni otok južno od Egejskog mora, zaokuplja dušu Grčke i očarava one koji posjećuju.

Postoji samo jedna stavka na vašem popisu ‘must do’ ako posjećujete Kretu ili bilo koji od grčkih otoka: rashladiti se na lijepim plažama, dopustiti hladnim valovima da skinu vrućinu i vaš svakodnevni stres. Budući da je Kreta tako velika, opcije za plaže su raznolike i brojne, privlačne za svaki ukus i potrebe, a posjetiteljima je teško birati između njih.

Ljetovanje na Kreti za 143 eura!

Pronašli smo odličnu priliku za ljetovanje na Kreti. 6 dana na najvećem grčkom otoku koštati svega 143 eura po osobi. U toj cijeni su povratne avio karte + smještaj u odličnom apartmanu s bazenom na 10 min hoda od plaže. Datum leta i povratka iz primjera je 28.08.- 02.09. 2022. Polazak je iz Beograda.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Ispod su linkovi za kupnju avio karte i apartmana.

AVIO KARTE POVRATNE MOŽETE KUPITI OVDJE:

APARTMAN MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: