Što kažete na posjet i putovanje u jedini grad u svijetu na vodi? Za vas smo pronašli putovanje u Veneciju kroz produženi vikend (četvrtak do nedjelja) za svega 69 eura! Povratne avio karte po cijeni 18 eura su iz Sarajeva, a smještaj odličnih ocjena s bazenom će vas koštati 49 eura po osobi za 4 dana boravka. Stavili smo vam dodatno opciju i za Hotel 4* po cijeni 71 eur po osobi. Datum leta i povratka je 22.09. – 25.09.2022. , a iz Splita 20.-23.09. Postoji nekoliko drugih datuma pa nam se javite ukoliko ovaj ne odgovara. Ispod se nalaze likovi za kupnju avio karte i rezervaciju smještaja za polazak iz Sarajeva, odnosno Splita.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU IZ SARAJEVA

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

HOTEL 4* MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

OPCIJA IZ SPLITA NA DATUM 20.-23.09.

OVDJE KUPI AVIO KARTU

OVDJE SMJEŠTAJ

Podijeli: