Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Što kažete na ljetovanje na Santoriniju? Zašto ne! Povratna avio karta na datume 12.08.-15.08. iznosi svega 68 eura uz direktni let! Uz to smo pronašli odličan hotel s bazenom i uljučenim doručkom u cijenu za 97 eura po osobi, što bi iznačilo da je ukupno 165 eura po osobi za divan provod na Santoriniju! Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata (nekoliko datruma) i hotela. Polazak je iz Beograda.

OVDJE MOŽETE KUPITI AVIO KARTU – 12.08.-15.08.

Opcija 2 – datum 08.08.-12.08.

Opcija 3 – datum 04.07.-08.07.

HOTEL REZERVIRAJ OVDJE

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite i na ovom linku

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, molimo da ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: