Skiathos je posebno poznat po više od 60 različitih pješčanih plaža , od kojih su sve fantastično lijepe. Posvuda raspoređene, male uvale mame svojim bijelim ili zlatnim pješčanim plažama i zadivljujuće čistom vodom koja vas poziva na osvježavajuće kupanje.

Pronašli smo odličnu priliku za ljetovanje na Skiathosu s polaskom iz Zadra. 4 dana na ovom grčkom otoku će vas koštati svega 159 eura po osobi. U toj cijeni su povratne avio karte iz Zadra(82 eura) + smještaj u lijepom hotelu na samoj plaži s doručkom! Datum leta i povratka iz primjera je 12.07.- 15.07. 2022.

Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Ispod su linkovi za kupnju avio karte i hotela.

AVIO KARTE POVRATNE MOŽETE KUPITI OVDJE:

Layoveri su 2h, sto je zaista vrlo kratko i super s obzirom na cijenu avio karte.

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: