Ljetovanje u Budvi vam je na dohvat ruke za samo 69 eura! Direktni let iz Zagreba za Podgoricu iznosi 30 eura i uključuje i povratnu avio kartu, a smještaj u apartmanu odličnih ocjena (9,6/10) će vas koštati samo 66 eura za 2 osobe za 4 dana, što bi značilo da je cijeli paket aranžman samo 39 eura po osobi za 4 dana boravka. Ukoliko želite duži boravak, stavili smo link na 8 dana za 126 eura ukupno(let + apartman). Autobusi iz Podgorice do Budve su jako jeftini i vrlo često voze. Možete ih ovdje rezervirati.

. Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karata, datume i rezervaciju apartmana. Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. 

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE – 4 dana 09.07.-12.07

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE – 8 dana 05.07.-12.07.

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE – 8 dana 09.07.-16.07.

KLIKNITE OVDJE ZA KUPOVINU AVIO KARTE – 8 dana 12.07.-19.07.

KLIKNITE OVDJE ZA REZERVACIJU APARTMANA

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: