Zovu ga jednim od najljepših Španjolskih gradova – Valencia. Pronašli smo za vas odličnu cijenu za posjet Valenciji.
Povratna avio karta je iz Trsta i iznosi 45 eura, a Hotel 50 eura po osobi za 5 dana, što bi značilo let + hotel 109 eura i to sve za 5 dana! *Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi.  Datum leta i povratka je 10.10.- 14.10.2022. Ispod se nalaze linkovi za avio karte i Hotel.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE:

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA POGLEDAJ OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: