Lisabon je jedan od najstarijih gradova u Europi, ali i jedan od najljepših. Poznat kao izrazito opušten grad pun života. Grad će vas oduševiti do te mjere da će vam prva pomisao biti kad ga napustite kad ćete mu se vratiti, barem nama je 🙂

Za vas smo pronašli jednu izrazito dobru cijenu za putovanje i posjet ovom divnom gradu. Ukoliko trebate smještaj, ispod stavili linkove gdje ćete pronaći najbolje cijene smještaja.  Ispod su linkovi za kupovinu avio karte i smještaja te vodič za Lisabon! Let je iz Venecije.

POVRATNU AVIO KARTU IZ MOŽETE KUPITI OVDJE: 15.11.-22.11.

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Vodič za Lisabon

Podijeli: