Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

Evo super prilike za otok Mykonos, poznat po idiličnim plažama, romantičnim bijelim kućama s pogledom na blistavo more i dodirom toplog grčkog gostoprimstva. Ikonično lijep, ovaj otok je djelić raja na zemlji i destinacija koju morate posjetiti na vašem popisu za putovanja! Pronašli smo za vas jednu priliku s polaskom iz Zagreba. Karta u jednom smjeru je 46 eura, a povratna je vaša za 99 eura! Ispod ćete također pronaći najbolje cijene smještaja, a naša preporuka je uzeti smještaj na obližnjem Tinosu jer je smještaj znatno jeftiniji, a od tamo možete brodom do Mykonosa.

Datumi polaska i povratka iz Zagreba na datum 10.09.-15.09. Ispod ćete pronaći linkove za kupnju avio karata i rezervaciju smještaja ukoliko vam je potreban. Postoji i par drugih datuma u ponudi pa nam se javite ukoliko vam ovi ne odgovaraju.

POVRATNU AVIO KARTU KUPI OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: