Glavni grad otoka Mallorca nalazi se u istoimenom zaljevu i uživa u izvrsnoj klimi tijekom cijele godine (s prosječnom godišnjom temperaturom od 18° C). Poznat je po turizmu na suncu i plaži, a ima i atraktivnu povijesnu četvrt.

Pronašli smo za vas odlične prilike za odmor na lijepoj Mallorci s polascima iz Zagreba ili Niša. Povratna Avio karta iz Zagreba iznosi 56 eura, a iz Niša 61 eur. Više je datumi u ponudi, ispod su linkovi za kupovinu avio karata i datumi pa možete birati 🙂 Na tu cijenu povratne avio karte smo dodali Aparthotel po cijeni 26 eura po noćenju, stoga će vas cijeli aranžman za 5 dana na Mallorci koštati samo 109 eura po osobi! Avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. Što reći osim, odmor na Mallorci vas zove! Ispod su linkovi za kupnju avio kartata, datumi i link za rezervaciju smještaja.

KLIKNI NA DATUM KOJI TI ODGOVARA I KUPI AVIO KARTU IZ ZAGREBA

08.10-12.10. -56€

15.10.-19.10. – 58€

22.10-26.10. – 58€

KAKO KUPITI AVIO KARTE? VODIČ ZA KUPOVINU OVDJE:

KLIKNI NA DATUM KOJI TI ODGOVARA I KUPI AVIO KARTU IZ NIŠA

20.10-27.10. – 61€

13.10.-20.10. – 64€

03.10-06.10. – 72€

24.10.-27.10. – 74€

KAKO KUPITI AVIO KARTE? VODIČ ZA KUPOVINU OVDJE:

APARTHOTEL REZERVIRAJ OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: