Što kažete na putovanje na divnu Ibizu? Zvuči odlično, a pogotovo zvuči odlično ukoliko u cijeni od 95 eura dobijete povratne avio karte i hotel s bazenom blizu plaže, zar ne?  Cijena je po osobi i sve je u toj cijeni za 4 dana boravka na Ibizi! Ispod je ponuda datuma polaska, ima i opcija na 7 dana. Ukoliko odlučite na polazak iz Zagreba, cijena je skuplja za 20 eura.
Ispod linkovi za kupovinu avio karata sa polascima iz svih gradova, datumi polaska i link za rezervaciju hotela! Također smo vam stavili ispod 5 linkova gdje možete potražiti i provjeriti ostalu ponudu smještaja ukoliko vam ovaj hotel ne odgovara.

OVDJE MOŽETE KUPITI AVIO KARTU S POLASKOM IZ VENECIJE

DATUM – 19.-22.10. – 35 eura

DATUM– 15.10.-22.10. – 35 eura

DATUM – 22.-29.10. – 35 eur

OVDJE MOŽETE KUPITI AVIO KARTU S POLASKOM IZ ZAGREBA

DATUM – 19.-22.10. – 60 eura

DATUM– 15.10.-22.10. – 77 eura

DATUM – 23.-26.10. – 58 eur

DATUM – 19.-26.10. – 55 eur

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: