7-dnevno MSC krstarenje: Trst-Sicilija-Napulj-Rim-Marseille-Barcelona za samo 359 €!

 U cijenu je uključen PUNI PANSION (SVI OBROCI uključeni), sudjelovanje u događanjima na brodu te sve lučke pristojbe! cijena po osobi u kabini za 2 osobe. Napomena: Zadnje odredište je grad Barcelona, stoga smo vam ispod stavili povratne avio karte za Zagreb ili Beograd po cijeni 27 eura za Zagreb(layover 3h) ili direktni let za Beograd (48 eura). Dolazak kruzera je u 7 ujutro u Barcelonu. Let za Zagreb je u 12:20h, a za Beograd navečer u 21:25h tako da u tom slučaju imate cijeli dan u Barceloni. Ukoliko želite ostati koji dan duže u Barceloni, stavili smo opcije i povratka dan kasnije odnosno 2 dana kasnije. Također smo vam stavili linkove za najbolje cijene smještaja ukoliko se odlučite ostati koji dan duže u Barceloni.

Mediteranski štih na MSC Fantasia

Vrhunac popularnih MSC brodova za krstarenje: MSC Fantasia. Brod ne samo da dočekuje svoje putnike s ekskluzivnim modernim ambijentom, već i s mediteranskom atmosferom i brojnim vrhuncima na brodu. Kulinarske užitke pronaći ćete u brojnim restoranima, opustiti se u prostranom spa centru, a široka ponuda zabavnih sadržaja jamči da neće biti dosade.

Igre, sport i opuštanje

Na brodu MSC Fantasia postoji fascinantna wellness i zabavna ponuda koja ne ostavlja ništa nepoželjnim. U ogromnom wellness centru “Aurea Spa” gosti mogu ostaviti svakodnevicu iza sebe uz neku od raznovrsnih ponuda masaža ili u parnoj kupelji. Uz opuštajuće kupanje u jednom od četiri bazena, putnici mogu udahnuti morski zrak i uživati ​​u pogledu na morsko prostranstvo. Postati sportski na brodu također nije problem – bilo da se bavite tenisom, košarkom, mini golfom, trčanjem ili posjetom teretani, sve je moguće na brodu MSC Fantasia. Interaktivno 4D kino poziva vas da gledate fascinantne i uzbudljive filmove, a ugrađeni simulator trkaćih automobila pruža vam pravi osjećaj Formule 1.

Internacionalni i mediteranski specijaliteti

Restorani na brodu obećavaju kulinarske užitke. Elegantni glavni restoran poslužuje doručak, ručak i večeru, dok se mediteranska i internacionalna jela poslužuju izravno za stolom za večeru. Ovisno o rezerviranoj kategoriji doživljaja, gosti mogu birati između ranog i kasnog stola. Buffet restoran na brodu MSC Fantasia je fleksibilna opcija za sve obroke s raznolikim izborom hrane i pića. U specijaliziranom restoranu Tex Mex goste očekuju pikantna meksička jela, hladno pivo i ukusni kokteli.

Udobni brodovi za krstarenje: MSC kabine i apartmani

MSC Cruises zna kako inspirirati udobnim sadržajima na brodovima. Kabine i apartmani MSC Fantasia jednako su raznoliki kao i ponuda za zabavu i restorane na brodu, u rasponu od jednostavnih unutarnjih kabina preko udobnih kabina s balkonom do prostranog kraljevskog apartmana. Sve kabine i apartmani opremljeni su bračnim krevetom koji se na zahtjev može razdvojiti u dva odvojena ležaja, klima uređajem, kupaonicom s tušem i/ili kadom, interaktivnom TV-om, telefonom i sefom.

Brod unutar broda: MSC Yacht Club

MSC Fantasia je prvi brod MSC Cruises koji ima MSC Yacht Club, ekskluzivno i jedinstveno područje prve klase. Gosti MSC Yacht Cluba imaju koristi od privatnog à la carte gurmanskog restorana s fleksibilnim vremenom objedovanja i izvrsnim jelima. U udobno opremljenim apartmanima goste očekuje ne samo luksuzan ambijent u elegantnom dizajnu, već i usluga koja će ispuniti svaku njihovu želju.

Ukrcajte se i uživajte u maksimalnoj zabavi i wellnessu, kao i jedinstvenom iskustvu putovanja!

Datumi putovanja:

19. – 26. 10. 2022

REZERVIRAJ  >>OVDJE<<

Ruta:

ruta

Danputna stanicadolazakOdlazakInfo
1.Trst (Italija)21:00 sat
2.morski dan
3.Messina (Sicilija, Italija)12:0020:00 sati
4.Napulj (Italija)08:00 sati20:00 sati
5.Civitavecchia / Rim (Italija)07:00 sati17:00 sati
6.Marseille (Francuska)13:00 sati19:00 sati
7.Barcelona (Španjolska)07:00 sati

Standardno uključene usluge

  • Krstarenje od Trsta / do Barcelone
    • Sve lučke pristojbe i porezi
    • Sudjelovanje u događajima na brodu i korištenje većine brodskih objekata (ako to dopuštaju higijenski i sigurnosni propisi)
  • pića na brodu
    • Hladna i topla voda, kava, čaj bez kofeina, mlijeko cijeli dan u bifeu
  • catering na brodu
    • Svi obroci (u nekim specijaliziranim restoranima mogu se naplaćivati)
  • usluga tijekom putovanja
    • Prijevoz prtljage pri ukrcaju i iskrcaju

Piće na brodu

  • Hladna i topla voda, kava, čaj

Hrana na brodu

  • Doručak, Ručak, Večera

Kruzer putovanje možete rezervirati ovdje:  MSC

NAPOMENA: Stranica je na njemačkom, koristite google chrome translate za prijevod cijele stranice

AVIO KARTA BARCELONA – ZAGREB

19.10. – 27 eura – let u 12:20

20.10. – 27 eur – let u 06:20

21.10. – 37 eur – let u 06:10

21.10. – 61 eur – let u 18:40

AVIO KARTA BARCELONA – BEOGRAD

19.10. – 48 eura – let u 21:15

20.10. – 66 eur – let u 09:55

21.10. – 8 eur – let u 21:15

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

Uvjeti putovanja:

Osiguranje od COVID-19: dokaz se mora predočiti prilikom ukrcaja. Putnicima bez odgovarajuće dokumentacije bit će odbijen ukrcaj. Osiguranje se može sklopiti od €25/CHF 28 pp (ovisno o destinaciji) do dana rezervacije. 1.21) Osiguranje se može sklopiti samo ako su mjesto boravka i rezervacija putovanja u istoj državi.2) Vrijedi na odabrane datume

Negativan rezultat testa na COVID-19 prije polaska 33) Vrijedi na odabrane datume

Potvrda o potpunom, važećem cijepljenju protiv COVID-19 ili dokaz o oporavku (važi najviše 6 mjeseci) 44) Vrijedi na odabrane datume

Navedene cijene krstarenja su posebne tarife koje mogu biti podložne posebnim uvjetima plaćanja i otkaza prema uvjetima organizatora.

Podložno prethodnoj prodaji, promjenama i greškama.

Napominjemo da nisu sva naša krstarenja prikladna za osobe sa smanjenom pokretljivošću. Na zahtjev ćemo vam rado pružiti specifične informacije o ponudi.

Nastavite do Visa & Immigration

Podijeli: