Ponuda uključuje
  • 7x noćenje u Standard dvokrevetnoj sobi za 2 osobe
  • Polupansion
  • Besplatni Wi-Fi 
  • Besplatni parking 
  • Ponuda se može iskoristiti od 25. 8. do 30. 9. 2022

✔ 400 metara od plaže s kamenčićima duge 2 km ✔ prekrasno more i predivan pogled na zalazak sunca ✔ šetalište koje povezuje Šušanj s Barom idealno za večernje šetnje kraj mora ✔ mediteranska klima, morski zrak i borova šuma ✔ restoran s vanjskom terasom okružen zelenilom ✔ sve sobe s balkonom ✔ autobus koji vozi do plaže Amfora i gradske plaže ✔ 10 km do Starog grada Bar i Dvorca kralja Nikole ✔ 20 m do supermarketa ✔ 3,5 km do marine ✔ 5 km do glavnog autobusnog i željezničkog kolodvora

Lokacija
: Hotel se nalazi u mirnom dijelu Šušnja, na samo 400 m od plaže. Gostima omogućuje ugodan boravak u miru i tišini. Šušanj se nalazi u općini Bar, između Sutomora i Bara. Malo je turističko mjesto, mirno i tiho te idealno za obitelji i odmor u dvoje. Okružuje ga očuvana borova šuma, koja u toplim ljetnim mjesecima predstavlja pravo osviježenje, a u kombinaciji s morskim zrakom i mediteranskom klimom predstavlja i prirodno lječilište reumatskih bolesti i bolesti dišnih organa.

Smještaj:
 Adria Šušanj hotel raspolaže sobama različite strukture i dimenzija, smještenim u dva bloka, koji čine hotelski objekt, jednim od jedinstvenih cjelina u Barskoj regiji. Sobe su višekrevetne i opremljene po međunarodnom standardu. Sve sobe u hotelu Adria sadrže balkon, a iz većine se pruža pogled na more. Besplatan bežični internet je dostupan u cijelom hotelu. Sobe uključuju TV i hladnjak. Sobe obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s tušem.

Hotel ima predivan vrt, s prirodnom hladovinom od vinove loze, kivija, drveća smokvi i granat jabuka. Jedinstveni ambijent odiše toplinom i tišinom i čini eksterijer hotela posebnim. Hotel ima i vlastiti restoran s kapacitetima do 100 mjesta, prostranog tipa, klimatiziran, sa sadržajem prilagođenim za buffet obroke.  

Besplatnim autobuskim prijevozom možete stići do plaže Amfora i gradske plaže. Glavna gradska plaža se nalazi na 400 metara od hotela. Stari grad Bar i Dvorac kralja Nikole udaljeni su 10 km od hotela. ISPOD SLIKA LINK ZA REZERVACIJU HOTELA.

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

VIŠEV SLIKA I REZERVACIJA HOTELA

Podijeli: