Ponuda uključuje
  • 3x noćenje u Standard sobi u Villama za 2 osobe (141 eura po osobi)
  • All inclusive
  • Korištenje Spa i wellness centra (masaže i slane sobe uz nadoplatu)
  • Korištenje 2 ležaljki i 1 suncobrana na plaži ili na bazenima i Aquaparku
  • Besplatni Wi-Fi
  • Besplatni parking
  • Ponuda se može iskoristiti od 12. 9. do 25. 9. 2022 ili 03.09.-11.09. (tad je cijena po osobi 200 eura)

Pearl Beach Resort je atraktivni turistički kompleks, smješten na samoj obali u prelijepoj uvali između Petrovca i Bara.

Na samoj obali, koja je takođe dio Pearl Beach Resorta, nalazi se bazenski kompleks površine 4000 m2. Gosti resorta mogu besplatno koristiti sve sadržaje unutar kompleksa, koji je prilagođen za djecu i odrasle. Ono što čini posebnim ovu vrstu sadržaja je pozicija, koja je na samoj obali i koja vam pruža mogućnost uživanja u mirnom i prijatnom ambijentu, kao i prelijepom pogledu na more.

Standard soba velika je od 20 do 24 m2. U sobi je francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja, klima, sef, sušilo za kosu, kupaonica s tuš kabinom.

Dječji bazen (50m2) za najmladje goste nudi mogućnost korištenja dodatnih animacionih atrakcija. Za potpuni ugodjaj, hedonisti i ljubitelji adrenalina mogu koristiti mini Aqua Park s toboganima, koji je sastavni dio kompleksa.

Ukoliko je plaža ipak vaša oaza mira, na raspolaganju vam stoji 600 m široka pješčana hotelska plaža. Zbog ljepote šljunka kojom je plaža pokrivena dobila je ime Biserna Obala. Pearl Beach Resort raspolaže s dvije prostrane plaže, opremljene kvalitetnim ležaljkama i suncobranima.

Organiziranost i opremljenost dječje igraonice i otvorenog dječjeg igrališta unutar resorta je nešto što resort čini jedinstvenim. Ispod slika su linkovi za rezervaciju.

RESORT MOŽETE REZERVIRATI OVDJE:

DATUM: 12.09. – 25.09.

DATUM: 03.09. – 11.09.

Podijeli: