Putovanje u Jordan

Jeste za jedno istraživanje ​​Jordana, raznolike zemlje na Bliskom istoku? Život u Jordanu teče sporije i mnogi posjetitelji tvrde da su imali osjećaj kao da su se vratili u prošlost. Osim toga, Jordan je siguran i nudi savršen odmor, bilo da istražuješ stare znamenitosti ili ležiš pod suncobranom na plaži, a uz to slatka baklava i sočno voće će vam na svakom koraku biti pri ruci.

Direktni let je iz Budimpešte (više datuma) i iznosi 44 eura, a smještaj u Hotelu će vas koštati 45 eura po osobi za 5 noćenja, tako da ukupna cijena cijelog aranžmana (let + smještaj) za jednu osobu iznosi samo 89 eura! Ukoliko se odlučite na polazak iz Zagreba, letovi počinju od 83 eura i ima više datuma za polazak (ispod detalji).

Ispod linkovi za kupovinu avio karata iz svih gradova, datumi polaska i link za rezervaciju hotela! Također smo vam stavili ispod 6 linkova gdje možete potražiti i provjeriti ostalu ponudu smještaja ukoliko vam ovaj hotel ne odgovara.

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE (AVIO KARTE KUPI OVDJE):

DATUM: 24.11.-29.11. – 44€ (direkt)

DATUM: 29.11.-06.12. – 46€ (direkt)

DATUM: 22.-29.11. – 46€ (direkt)

POLAZAK IZ ZAGREBA (AVIO KARTE KUPI OVDJE):

DATUM: 03.-12.10. – 83€ (presjedanje)

DATUM: 30.09.-05.10. – 112€ (presjedanje)

DATUM: 07.10.-12.10. – 126€ (presjedanje)

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

JORDAN RIVER HOTEL – 9 eura noć po osobi

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: