✓ odmor na prekrasnom otoku Braču ✓ idealna lokacija – samo 15 metara od plaže ✓ 650 metara od poznate plaže Zlatni rat ✓ korištenje grijanog vanjskog bazena ✓ korištenje jacuzzija

Ponuda uključuje
  • 3x noćenje u deluxe studio apartmanu ili apartmanu s kuhinjom i balkonom (pogled more) za 2 osobe (106 eura po osobi)
  • Doručak
  • Korištenje vanjskog grijanog bazena i jacuzzija
  • Dječji krevetić za dijete do 3 godine
  • Besplatni Wi-Fi
  • Ponuda se može iskoristiti od 15. 9. do 10. 10. 2022

Hotel Villa Džamonja nalazi se na atraktivnoj lokaciji u gradu Bolu na otoku Braču, samo 15 metara od najbliže plaže i samo 650 metara od poznate plaže Zlatni rat. Nudi terasu za sunčanje i prekrasan vrt uz more.
Apartmani sadrže klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, kuhinju, blagovaonicu, sef i vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Posteljina i ručnici također su osigurani.
Doručak na bazi buffeta služi se svakog jutra u hotelu. Restoran nudi širok izbor domaćih jela. U blizini se nalaze brojni restorani i barovi.

Što posjetiti?- Hotel je udaljen 15 minuta hoda od plaže Martinica- Starogradsko polje udaljeno je 9 km- Dominikanski samostan je na pješačkoj udaljenosti od hotela- U neposrednoj blizini se nalazi Zmajeva špilja- U blizini hotela se nalazi autobusna postaja

ISPOD SLIKA SU LINKOVI ZA REZERVACIJU HOTELA I LINK ZA AVIO KARTU UKOLIKO NE IDETE OSOBNIM PRIJEVOZOM.

REZERVACIJA HOTELA VILLE:

Više slika i rezervaciju Hotela možete napraviti ovdje

UKOLIKO TREBATE AVIO KARTU, POTRAŽITE OVDJE:

Podijeli: