Ponuda uključuje
  • 2x noćenje u sobi s balkonom strana park za 2 osobe (71 eur po osobi)
  • Polupansion
  • Besplatni Wi-Fi
  • Besplatni parking
  • Ponuda se može iskoristiti od 17. 9. 2022 do 8. 10. 2022
  • Ispod imate i opcije na datume 03.09.-17.09. (113 eura po osobi)
  • Ispod imate i opcije na datume 20.08.- 03.09. – 4 noćenja/5 dana (182 eura po osobi)

Pokrivenik je jedan od najljepših zaljeva na Jadranu. Nevjerojatno plavo more, burom isklesane hridi, opojni miris mediteranskog raslinja i stalni koncert cvrčaka u potpuno netaknutoj prirodi bit će nezaboravan i jedinstven doživljaj svakom posjetitelju!

Hotel Timun smješten je uz samu morsku obalu s predivnim pogledom na cijeli zaljev Pokrivenik s jedne strane i na predivno kopno okruženo planinom Biokovo s druge strane. Hotel se nalazi u prekrasnoj prirodi, okružen maslinicima i vinogradima, a u blizini je i mali mol za privez jedrilica. Na raspolaganju ima 14 soba s kupaonicom, satelitskom televizijom, klima uređajima te balkonom. Sobe su dvokrevetne, dvokrevetne s pomoćnim ležajem i obiteljske 2+2 sobe. Postoji mogućnost najma broda (velikog, srednjeg ili malog), pedalina, quada, glisera ili čak auta. 

U prizemlju objekta nalazi se restoran s pansionskom i a la carte ponudom hrane te pizzeria. Kako bi se dodatno naglasila prirodnost i uživanje u netaknutoj prirodi, sva jela su bazirana na domaćim začinima i prirodnom maslinovom ulju s otoka Hvara. Svim gostima delicije će pripremati vrhunski profesionalni kuhar od pažljivo odabranih domaćih namirnica i svakodnevno svježe ribe i morskih plodova.  

U neposrednoj blizini nalazi se šljunčana plaža duga oko 150 metara, posve nepristupačna pješice zbog visokih litica do koje voze svoje goste i turiste nekoliko puta dnevno. Za vašu razonodu Hotel Timun nudi dodatne sadržaje kao što su vožnja sandolinom i motornim čamcem. Želite li provesti ugodan odmor u čistoj, mirnoj i netaknutoj uvali, ovo je pravo mjesto za Vas!

ISPOD SLIKA SU LINKOVI ZA REZERVACIJU HOTELA I LINK ZA AVIO KARTU UKOLIKO NE IDETE OSOBNIM PRIJEVOZOM.

REZERVACIJA HOTELA VILLE:

od 17. 9. 2022 do 8. 10. 2022

Više slika i rezervaciju Hotela možete napraviti ovdje

od 03.09.-17.09.

Više slika i rezervaciju Hotela možete napraviti ovdje

od 20.08.- 03.09. (5 dana)

Više slika i rezervaciju Hotela možete napraviti ovdje

UKOLIKO TREBATE AVIO KARTU, POTRAŽITE OVDJE:

Podijeli: