Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Glavni grad Austrije – Beč, nudi spoj carske tradicije, glazbe i dopadljivog šarma. Grad koji nadahnjuje starim i novim, a uvijek ima na raspolaganju neko ugodno mjesto u kavani ili konobi. Povratna avio karta iz Banja Luke iznosi svega 18 eura + Hotel u centru grada za produženi vikend (pet-ned) iznosi samo 45 eura! Avio karta iz Zadra je 23 eura, sto ga je ukupna cijena ukoliko polazite iz Zadra 68 eura! Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel.

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

AVIO KARTA

AVIO KARTE IZ BANJA LUKE MOŽETE KUPITI OVDJE:

30.09.-03.10. -18€

07.-10.10. -18€

28.-30.10. – 18€

AVIO KARTE IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE:

07.-10.10. – 23€

07.-09.10. – 23€

14.-17.10. – 27€

HOTEL

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALE OPCIJE SMJEŠTAJA

OSTALE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI ISPOD

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, molimo da ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: