Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Posjetitelje Valencije čeka mjesto puno kontrasta sa šarmantnim starim gradom pored futurističkih građevina. Valencia glasi kao jedan od najgostoljubivijih gradova Španjolske. Osim šetnja ovim prekrasnim gradom ili kupanja na njenim mediteranskim plažama, očekuje vas veliku ponudu ukusne španjolske hrane tako da ćete svakako uživati na ovom putovanju!

Povratne avio karte iznose od 34 eura na dalje (ovisno iz kojeg grada je polazak), a Hotel iznosi 16 eura po noći po osobi, tako da npr. ako idete iz Trsta ukupna cijena za 4 dana je 84 eura! Ukoliko se odlučite na polazak iz Zagreba ili Banja luke, ukupan iznos za let i hotel za 4 dana je veći za 30-40 eura, što je i dalje odlična cijena!

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati hotel, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel iz ponude.

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

POLAZAK IZ TRSTA

26.-30.11.- 34€

09.-16.11 – 40€

23.-30.11. – 37€

16.-23.11. – 32€

POLAZAK IZ ZAGREBA

23.-28.11. – 76€

21.-28.11. – 74€

23.-26.11.- 85€

POLAZAK IZ BANJA LUKE

28.11.-02.12. – 79€

21.-25.11. – 76€

HOTEL

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: