Na obalama rijeke Duro Portugal krije jedan od svojih najvećih dragulja – grad Porto. Manji je od Lisabona , ali po ponudi gastronomije , vina i ljepota ne zaostaje.  Nije ni čudo da je Porto osvojio srca turista, a godinama je prepoznat kao najbolja destinacija u Europi. Pronašli smo za vas najbolje cijene povratnih avio karata iz Venecije, Zadra, Zagreba, Beograda ili Banja Luke i smještaj s bazenom u Portu. Ukupna cijena (let + smještaj) za 5 dana u Portu počinje već od 95 eura, ovisno o gradu iz kojeg letite. Ispod imate sve cijene i datume polaska.

Također smo vam stavili smo ispod 5 linkova gdje ćete pronaći garantirano najbolje cijene smještaja pa odaberite smještaj po vlastitom izboru ukoliko vam ovaj ne odgovara 🙂 Ispod su linkovi za kupovinu avio karata s polascima i datumima iz svih gradova i linkovi za rezervaciju smještaja.

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

AVIO KARTE IZ VENECIJE MOŽETE KUPITI OVDJE

04.-08.10. – 19 eur

04.-11.10.- 20€

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE

09.-12.12. – 69 eur

19.-26.10- 73€

02.-05.12. – 95€

AVIO KARTE IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE

19.-24.10. – 95€

AVIO KARTE IZ BANJA LUKE MOŽETE KUPITI OVDJE

05.-09.12. – 76€

28.11.-02.12. – 75€

AVIO KARTE IZ BEOGRADA MOŽETE KUPITI OVDJE

15.01.-20.01.2023. – 93€

SMJEŠTAJ MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

SMJEŠTAJ – PORTO

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: