Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Pripremili smo vam jednu odličnu ponudu za Prag! Povratnu avionsku kartu iz Zadra do Praga  možete kupiti za samo 28€. Što se tiče smještaja, pronašli apartman ili hotel u samom centru grada. Apartman iznosi 15 eura za noćenje po osobi, a hotel 18,50 eura za noćenje. Cijena cijelog aranžmana (avio karta + apartman) za 3 dana stoga iznosi samo 58 eura po osobi ukoliko odaberete apartman ili 65 eura ukoliko odaberete hotel.

Ispod se nalaze linkovi preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati apartman ili hotel, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj iz ponude.

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

AVIO KARTA IZ ZADRA

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: – 28 eur (27.-29.10.)

Opcija na više dana – 21.-27.10. – 30 eur

AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: – 34 eur (15.-18.10.)

Opcija na više dana – 11.-15.10. – 32 eur

APARTMAN

APARTMAN MOŽETE REZERVIRATI OVDJE: – 15 eura noćenje po osobi

HOTEL

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE: – 18,50 eura noćenje po osobi

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: