Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali najnovije informacije o ponudama.

Grčki otok Mykonos, poznat po idiličnim plažama, romantičnim bijelim kućama s pogledom na blistavo more i dodirom toplog grčkog gostoprimstva. Ikonično lijep, ovaj otok je djelić raja na zemlji i destinacija koju morate posjetiti na vašem popisu za putovanja! Pronašli smo najbolje cijene za Mykonos za 9. i 10. mjesec i one su iz Beča ili Budimpešte i počinju već od 26 eura iz Beča! Iz naših krajeva su znatno skuplje. Smještaj u vili s bazenom i lijepim pogledom iznosi 41 eura po noćenju za 2 osobe, tako da je ukupna cijena (let + vila) ukoliko npr. idete iz Beča 128 eura za 6 dana na Mykonosu.

Ispod su linkovi za kupovinu avio karata s polascima i datumima iz svih gradova i linkovi za rezervaciju smještaja.

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

POLAZAK IZ BEČA

DATUM – 15.10.-20.10. – 26 eur

DATUM – 15.10.-22.10. – 27 eur

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

DATUM – 24.09.-28.09. – 60 eur

SMJEŠTAJ – kupon za popust: TRAVEL2022

OVDJE MOŽETE REZERVIRATI

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: