Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Island – rijetko tko ostane ravnodušan nakon što ga posjeti. Evo jedne lijepe prilike za posjetu Islandu! Povratna avio karta iznosi 51 eura! Više datuma u ponudi. Ispod ćete pronaći linkove za avio karte, smještaj ili rent a car na stranicama na kojima ćete pronaći najbolje cijene. Polazak je iz Venecije ili Budimpešte. Iz naših krajeva su cijene nažalost previsoke.

KAKO REZERVIRATI NAŠE PONUDE? Detaljan vodič za rezervaciju (od avio karte do ulaska u avion) → OVDJE

AVIO KARTE I DATUMI IZ VENECIJE:

08.-11.10. – 53€

22.-29.10. – 53€

18.-22.10. – 53€

22.-25.10. – 53€

20.-23.05.2023. – 51€

AVIO KARTE I DATUMI IZ BUDIMPEŠTE:

12.-15.10. – 98€

10.-17.10. – 98€

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: