Ponuda uključuje
  • 2x noćenje u Holiday Home Classic za do 5 osoba (23€ po osobi)
  • Trošak plina, vode i struje
  • Završno čišćenje
  • Posteljinu i ručnike
  • Besplatni Wi-Fi
  • Besplatni parking
  • Ponuda se može iskoristiti od 23. 9. do 5. 11. 2022

Zašto posjetiti Aminess Sirena Campsite?✔ vrhunska pozicija uz more i 15 minuta hoda od starog grada Novigrada ✔ prostrane parcele i tematska naselja s mobilnim kućicama ✔ uređena plaža s Plavom zastavom ✔ Aminess animacija i zabava za djecu i odrasle ✔ širok izbor sportskih aktivnosti ✔ vrhunska ponuda restorana i barovi ✔ 3 moderno opremljena sanitarna čvora

Uz prekrasnu lokaciju uz more, Classic mobilne kućice nude još jednu prednost. Nude sve pogodnosti po pristupačnim cijenama. Mobilne kućice smještene u blizini plaže i grada Novigrada imaju sve što vam je potrebno za opuštajući odmor s cijelom obitelji. Šum valova, hlad hrastova i sunce, zasigurno će vas opustiti. Ovdje vas čeka odlična zabava, vodene aktivnosti, ukusna hrana i vina.

Mobilne kućice (veličine 24m2) imaju 2 spavaće sobe: jednu s bračnim krevetom, drugu s dva odvojena kreveta, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, potpuno opremljenu kuhinju s posuđem, kupaonicu s tušem i WC-om i terasu (veličine 12,5m2) sa stolom i 4 stolice. Satelitska TV, besplatni Wi-Fi i klima uređaj također su uključeni u ponudu.

Plaže i zabava
Puno sunca i duga plaža prava su kombinacija za opušteni ljetni odmor. Planirate li cijeli dan provesti na suncu, pravi mir ćete pronaći u hladu borova. Tu su i bogati sadržaji za vodenu zabavu te posebna plaža za kućne ljubimce. Svakako začinite svoj dan osvježavajućim koktelom uz zabavne ritmove u zabavnom centru Punto Mare.

Restorani u blizini

Svježa riba i meso, u kombinaciji s malvazijom, teranom i ostalim izvrsnim istarskim vinima, čekaju vas u Grill restoranu Sirena, a za opuštajuće trenutke odaberite prostranu terasu bara Oleandar, gdje vas očekuju odlični kokteli i pogled na morsku uvalu. Ispunjene večeri uz vesele ritmove uz bazen u zabavnom centru Punto Mare uljepšat će vaš odmor.

ISPOD SLIKA SE NALAZE LINK ZA REZERVACIJU I VIŠE SLIKA!

REZERVACIJA I JOŠ SLIKA:

OVDJE MOŽETE REZERVIRATI

Podijeli: