Bruxelles je glavni grad Belgije i također se smatra glavnim gradom Europske unije. Ima sve karakteristike metropole, ali je ujedno i mali miran grad.  Ovaj grad nudi dobru hranu, zanimljive muzeje i izbor neobičnih atrakcija koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

Direktni let je iz Zagreba, Rijeke ili Banja Luke i iznosi samo od 18-30 eura, uključujući i povratnu avio kartu. Uz to pronašli smo smještaj koji će vas koštati samo 110 eura za 2 osobe za 3 dana. To znači da cijeli paket aranžman let + hotel za 3 dana iznosi samo 78 eura po osobi! Mi smo uzeli za primjer let iz Zagreba na datum 17.-19.10., a vi odaberite datum i grad polaska koji vama odgovara i na to samo odaberite datume koje ste odabrali za hotel koji smo vam stavili.

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, rezervirati hotel, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel iz ponude.

AVIO KARTE IZ RIJEKE MOŽETE KUPITI OVDJE:

DATUM – 23.-27.10. – 18€

DATUM – 20.-23.10. – 21€

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE:

DATUM – 17.-29.10. – 23€

DATUM – 15.-19.10. – 29€

AVIO KARTE IZ BANJA LUKE

DATUM – 07.-10.10. – 21€

DATUM – 14.-17.10. – 23€

HOTEL REZERVIRAJ OVDJE

HOTEL

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR:

POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: