Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Lista najeftnijih avio karata iz svih gradova iz Hrvatske, Srbije ili BIH je ispred vas! Jednosmjerni letovi počinju već od 11 eura, npr. Zagreb-Njemačka 11 eura (povratna 18 eur), Zadar-Marseille 11 eura ili Beograd-Malta 15 eura(povratna 28 eura), Niš-Beč 11 eura ili Banja Luka – Berlin 11 eura, Sarajevo-Venecija 16 eura(povratna 30 eura) i još puno drugih opcija. Osim ovih država možete pronaći velik broj letova i za druge po jako niskim cijenama.

Ispod su linkovi gdje možete provjeriti sve opcije avio karata i sve cijene iz svih gradova. Također smo vam stavili ispod 6 linkova gdje možete potražiti i pronaći najbolju cijenu smještaja za destinaciju na koju odlučite otputovati. Kliknite na link i upišite datume dolaska i polaska kako bi vidjeli najbolju ponudu i cijene smještaja.

JEFTINE AVIO KARTE IZ HRVATSKE: KLIKNI →OVDJE

JEFTINE AVIO KARTE IZ SRBIJE: KLIKNI →OVDJE

JEFTINE AVIO KARTE IZ BIH: KLIKNI →OVDJE

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE: Upisati destinaciju, datum dolaska i odlaska.

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: