Putovanje u Jordan

Jeste za jedno istraživanje ​​Jordana, raznolike zemlje na Bliskom istoku? Život u Jordanu teče sporije i mnogi posjetitelji tvrde da su imali osjećaj kao da su se vratili u prošlost. Osim toga, Jordan je siguran i nudi savršen odmor, bilo da istražuješ stare znamenitosti ili ležiš pod suncobranom na plaži, a uz to slatka baklava i sočno voće će vam na svakom koraku biti pri ruci.

Direktni let je iz Trevisa iznosi 38 eura, a iz Zagreba ili Niša 85, a smještaj u Hotelu će vas koštati 70 eura po osobi za 7 noćenja, tako da ukupna cijena cijelog aranžmana (let + smještaj) za jednu osobu iznosi samo 108 eura iz Venecije, a iz Zagreba ili Niša 153!

Ispod su datumi polaska i linkovi za slike hotela. Stavili smo vam 2 hotela na odabir.

POLAZAK IZ TREVISA (AVIO KARTE KUPI OVDJE):

DATUM: 03.11.-10.11. – 38€ (direkt)

DATUM: 24.11.-01.12. – 38€ (direkt)

POLAZAK IZ ZAGREBA (AVIO KARTE KUPI OVDJE):

DATUM: 05.-11.12. – 85€ (presjedanje)

DATUM: 28.11.-04.12. – 87€ (presjedanje)

POLAZAK IZ NIŠA (AVIO KARTE KUPI OVDJE):

DATUM: 02.-10.12. – 85€ (presjedanje)

DATUM: 25.11.-03.12. – 87€ (presjedanje)

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

JORDAN RIVER HOTEL – 10 eura noć po osobi

Sun Rise Hotel – 13 eura noć

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: