Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Samo jedna riječ – Maldivi! Fenomelna prilika za jedan lijepi odmor iz snova! Povratna avio karta iz Beča iznosi samo 288 eura!!! Više datuma je u ponudi! Mi cemo datumu s polaskom iz Beča 15.11., a povratkom 23.11. dodati predivnu vilu koja će vas koštati 15,50 eura po noćenju po osobi, stoga je ukupna cijena za 9 dana Maldiva 412 eura. U toj cijeni je povratna avio karta iz Beča i ova divna vila koja također nudi transfer s aerodroma. Morate dodati kvačicu ukoliko želite tu opciju prilikom rezervacije i oni će vam poslati cijenu za transfer.

AVIO KARTE KUPI OVDJE:

DATUM: 15.-23.11. – 288€

DATUM: 06.-12.12. – 310€

DATUM: 01.12.-12.12. – 312€

DATUM: 26.11.-07.12. – 318€

VILA NA MALDIVIMA:

REZERVIRAJ OVDJE

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: