Last minute prilika za London je ispred vas! Povratne avio karte za London, prijestolnicu Engleske za samo 18 eura iz Zagreba, Rijeke ili Zadra, a pronašli smo i odličan hotel za 27 eura noćenje po osobi, tako da ukoliko uzmete datum iz Zagreba 23.-25.10. ukupna cijena za 3 dana u Londonu je 73 eura po osobi. U toj cijeni je povratna avio karta i hotel. Iz drugih gradova su opcije na 3 ili 4 dana, ali svejedno su avio karte po 18 eura.

Hotel možete rezervirati → OVDJE , a ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte i datumi polaska. Budite brzi jer ove cijene traju kratko!

AVIO KARTE IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE

23.-25.10. – 18€

23.-27.10- 18€

AVIO KARTE IZ RIJEKE MOŽETE KUPITI OVDJE

20.-23.10.- 18€

23.-27.10 – 18€

AVIO KARTE IZ ZADRA MOŽETE KUPITI OVDJE

21.-25.10. – 18€

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: