Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Island – rijetko tko ostane ravnodušan nakon što ga posjeti. Evo jedne fenomenalne prilike za posjetu Islandu! dana na Islandu u kojima je uključena povratna avio karta + odličan hotel u centru Reykjavíka za samo 151 eur! S obzirom da su cijene smještaja na Islandu jako visoke, ovo je odlična cijena s obzirom na lokaciju i tip hotela. Polazak je iz Beča. Imate ispod i opciju s polaskom iz Budimpešte, tad je ukupna cijena za 4 dana 170 eura (let + hotel). Cijena je po osobi.

Iz naših krajeva su cijene letova nažalost previsoke, stoga ukoliko želite posjetiti ovu nevjerovatnu zemlju ćete morati do Beča ili Budimpešte.

AVIO KARTU I HOTEL IZ BEČA MOŽETE OVDJE REZERVIRATI:

AVIO KARTA

22.-25.11. – 61€

25.-29.11. – 64€

HOTEL MOŽETE OVDJE REZERVIRATI

AVIO KARTE I DATUM IZ BUDIMPEŠTE:

19.-22.11. – 80€

HOTEL MOŽETE OVDJE REZERVIRATI

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: