Rim je jedan od najpopularnijih turističkih gradova Europe. Pronašli smo za vas odličnu priliku za putovanje u Rim! Povratne avio karte iz Zagreba su 28, iiz Beograda 48 eura, dok je iz Tuzle 90 eura. Na te cijene smo pronašli odličan hotel u samom centru Rima, a noćenje s doručkom iznosi 45 eura za 2 osobe, stoga su je ukupna cijena po gradovima polaska sljedeća:

POVRATNA AVIO KARTA + HOTEL U CENTRU RIMA S DORUČKOM

iz Zagreba 73 eura (3 dana) ili 146 eura (6 dana)

iz Beograda 93 eura (3 dana) ili 124 eura (4 dana)

Iz Tuzle 180 eura (5 dana)

Ispod se nalaze linkovi iz svih gradova preko kojih možete kupiti avio karte, datumi polaska i 5 linkova za najbolje cijene smještaja ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel.

POLAZAK IZ ZAGREBA

DATUM – 03.12.-05.12. – 28 eur

DATUM – 12.-17.12. – 34 eur

SLIKE HOTELA I REZERVACIJA OVDJE KLIKNI

POLAZAK IZ BEOGRADA

DATUM – 05.-09.12. – 48 eur

DATUM – 09.-12.12. – 57 eur

SLIKE HOTELA I REZERVACIJA OVDJE KLIKNI

POLAZAK IZ TUZLE

DATUM – 10.-14.12. – 90 eur

SLIKE HOTELA I REZERVACIJA OVDJE KLIKNI

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: