Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

BASSENA Wien Donaustadt nudi restoran, fitness centar, bar i zajednički salon u Beču. Objekt nudi pogled na grad, terasu, recepciju otvorenu 24 sata i besplatni WiFi u cijelom objektu.

Sve sobe u hotelu imaju klima-uređaj, prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, sef i vlastitu kupaonicu s tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Sve sobe hotela BASSENA Wien Donaustadt opremljene su posteljinom i ručnicima.

Napomena: Popust -10 eura na autobusnu kartu za Beč! Na cijene ispod još -10 eura!

Kopirajte ovaj link https://www.omio.co.uk/refer-a-friend?ic=lovcin3u8j6v zatim kliknite na njega i zalijepite ga u polje kao na slici ispod i zatim confirm. Nakon toga će se ukupan iznos vaše karte umanjiti za 10 eura.

Do Beča vam je najjeftinije autobusom ili osobnim autom s obzirom da su na ove datume visoke cijene avio karata. Mi smo uzeli za primjer povratne avio karte iz Zagreba ili Beograda. Povratna autobusna karta iz Zagreba je 34 eura, a iz Beograda 60 eura, ali možete vi odabrati polazak iz bilo kojeg grada i iskoristiti ovih -10 eura popusta na prvu kupnju.

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – cijena od 98 eura je po osobi

Podijeli: