Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Fortuna Boat nudi jedinstveno iskustvo u mirnom i mirnom okruženju iako se nalazi u srcu grada. Brod Fortuna nalazi se na obali Dunava, pogled je dio svjetske baštine. Fortuna Boat je brodski hotel s 3 zvjezdice smješten na peštanskoj strani Budimpešte, pored Margaretinog mosta, s pogledom na prekrasnu peštansku i budimsku stranu.

Napomena: Popust -10 eura na autobusnu kartu za Budimpeštu! Na cijene ispod još -10 eura!

Da bi aktivirali popust 10 eura ovaj link ispod kopirajte u ovaj prostor kao na slici i kliknite confirm. Nakon toga će vaša karta biti umanjena za 10 eura.

https://www.omio.co.uk/refer-a-friend?ic=lovcin3u8j6v

Do Budimpešte vam je najjeftinije autobusom ili osobnim autom s obzirom da su na ove datume visoke cijene avio karata. Mi smo uzeli za primjer povratne avio karte iz Zagreba ili Beograda. Povratna autobusna karta (31.12.-02.01.2023.) iz Zagreba je 45 eura, a iz Beograda 50 eura, ali možete vi odabrati polazak iz bilo kojeg grada i iskoristiti ovih -10 eura popusta na prvu kupnju.

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – cijena od 72eura je po osobi

Podijeli: