Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Prilika za odmor u Tirani! Povratnu avionsku kartu iz Budimpešte do Tirane(direkt let) možete kupiti za 40€. Što se tiče smještaja, pronašli smo lijep apartman u centru Tirane koji će vas noći 18 eura po noćenju za 2 osobe tako da ukupna cijena za 4 dana sda povratnom avio kartom i apartmanom iznosi 67 eura, a 8 dana 97 eura po osobi! Polazak je iz Budimpešte.

Postoji puno drugih datuma pa nam se javite ukoliko vam ovi ne odgovaraju. Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata i apartmana.

AVIO KARTU I APARTMAN MOŽETE KUPITI OVDJE:

22.-25.01.2023. – 40 eur – 4 dana

12.-19.02.2023. -39 eur – 8 dana

APARTMAN MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALA PONUDA SMJEŠTAJA OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: