Ljetovanje u Durrësu, Albanija, nudi predivne plaže, povijesne znamenitosti i živahnu atmosferu. Smješten na obali Jadranskog mora, Durrës je popularan zbog dugih pješčanih plaža i čistog mora, idealnih za obitelji i parove. Grad također nudi bogatu povijest s atrakcijama poput antičkog rimskog amfiteatra i bizantskih zidina. Uz obilje restorana, kafića i noćnog života, Durrës je savršeno mjesto za opuštanje i uživanje uz zbukove mora.

Pronašli smo najbolje prilike za ljetovanje u Durresu. Povratne avio karte počinju od 66€, a dodali smo i hotel uz plažu koji iznosi 36€ noćenje za 2 osobe, tako da 8 dana sa avionom i hotelom pčinje od 181€ po osobi iz Trsta, 194 € po osobi iz Budimpešte, iz Zagreba je ukupno za 6 dana 219€ po osobi, iz Beograda je ukupno za 7 dana 256€ po osobi otd.

Osim polazaka iz Trsta, Budimpešte, Zagreba i Beograda, imate i polaske iz Memmingena, Beča i povratne su od 71€.

Datuzmi su u 7., 8. i 9. mjesecu i ima ih jako puno na odabir, a sve ćete ih pronaći ispod po gradovima polaska.

Napomena: Avion leti do Tirane, ali imate autobus s aerodroma direkt za Durres koji košta 6€ i vožnja traje 30 min. Kartu za autobus možete kupiti ovdje. Autobusi voze kroz cijeli dan.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel/ smještaj tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara smještaj koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Malti, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.